Disseny i programació web

Disseny web i programació de pàgines web

En pocs segons, l'usuari es forma una opinió de la teva pàgina web. Així doncs, la primera impressió és fonamental. T'ajudem a captivar amb un disseny gràfic absolutament únic, que comuniqui els teus valors i la teva imatge corporativa.

pàgines web

Ens agraden els reptes i també el bon disseny de pàgines web. Per arribar a les millors solucions en el món web, pensem sobre tot allò que fem, com ho fem i com es pot millorar. Seguim dia a dia les últimes tendències de la xarxa; ens apassiona donar forma a noves idees a través de l'enginy creatiu, el disseny i la programació del nostre equip.

Assegurem una implementació tècnica molt robusta i que s'adapti completament al grafisme: la fusió òptima entre tecnologia i disseny. Sotmetem cada pàgina web a un procés previ de prototipatge del contingut i la navegació web, amb l'objectiu d'assolir una usabilitat acurada que permeti fer fàcil la navegació i l’accés al contingut.

Vetllem per la facilitat d'ús i l'accessibilitat, fent possible la navegació a través de tot tipus de dispositius digitals:

  1. Equips amb diverses ressolucions de pantalla
  2. iPad i tablets
  3. Mòbils
Veure més projectes de:
disseny de pàgines web